thehfdfdfd

At every occasion I'll be ready for a funeral

Jag trodde att alla hade en gräns, på smärta.
Det är som jag inte finns, som om jag inte har någon kontroll över något längre.

Där tog mitt skriv-sug slut..
Jag kan inte ens blogga längre, hejdå

/- sara bohlin


Kommentarer
Postat av: Nabil

Må låta random, men jag la till Miriam på facebook. Känner henne inte, och brukar inte lägga till random folk, men nu gjorde jag det...



...och såg att du skrivit i hennes logg. Klickade på din profil och såg att du bloggade. Kollade in din blogg och jag måste säga att jag nästan började gråta av att läsa din blogg. Inget illa menat, men detta måste vara den sorgligaste bloggen jag någonsin läst. Ifall det finns någonting jag kan göra för att få dig att må bra, så är det bara att säga till.



Känns som att jag tränger mig på, men fan, du kan inte må såhär! Låter lite konstigt, men jag mår skit ifall jag ser att någon annan mår dåligt. Nu gör jag det, trots att jag inte känner dig. Don't really know why, men det kan bero på att jag känner igen mig i dina texter.



Var "head over heels in love" i en tjej. I över två år. Det tog slut, och ja, man kan säga att jag blev ledsen. Vet inte vad mer än detta jag kan säga, men ifall det finns någonting jag kan göra - så är det bara att hojta till. Du hittar mig antingen @ min blogg eller på facebook. Hade tänkt bifoga mitt nummer också, men att publicera det i en blogg... tvek.



Sköt om dig Sara, och se till att må bättre nu. Försök i alla fall. Kram <3



/ Nabil.

Postat av: aleeekz - tävling pågår.

hallå hallå :)

haft en bra dag? :)

2010-01-15 @ 13:58:34
URL: http://voffsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0