åh

Det är när jag mår såhär jag bara vill krypa ner under ditt täcke och höra din underbara röst som säger att du är min.

piss

Är det jag som är hemskt nu? För att jag inte vill ha dig i mitt liv, det var ju fan du som så jävla dålig att jag fick flytta. åh hatar dig

ibland

Vissa dagar, kan livet vara så jävla jobbigt. Vissa dagar vill jag leva andra vill jag bara försvinna.
Hade det inte vart underbart att bara dra iväg? till en ö någonstans med någon du älskar.
Bara glömma allt och leva gott. Men jag har upptäckt hur jävla mycket jag flyr från mina egna problem, hur jag förnekar allt jobbigt som händer.
Ibland när jag åker till stallet, och går förbi min förra hästs spilta så vill jag inte kolla åt det håller, vill inte se att hon inte finns där. Vill väl inte erkänna att hon är borta.
Och det är samma med nästan allt som jag mår dåligt av, vill inte att det ska vara slut mellan oss så mycket att jag kopplar bort det helt, förnekar det totalt, förnekar allt verkligen.
Kanske är det så att man behöver lite hopp om allt för att kunna hantera smärtan? och vi bara tog slut helt och jag bara kapade av allt med en gång, så tror jag att jag hade brutit ihop helt. Man behöver lite stöd och lite hopp om att det kan lösa sig eller att det blir bättre - även om det inte kommer bli det!
Galet hur saker går snett men man får verkligen se det som saker som gör att du utvecklas, för det är det verkligen.
Jag trodde att våran kärlek skulle hålla så grymt mycket längre, men det gjorde den inte för dig och det finns inget jag kan göra i det mer än att stötta dig och hoppas på att du försöker förstå migi framtiden. Att bara för att kärleken tog slut för dig gjorde den inte det för mig, och du kan inte bli sur för att jag saknar det. För det är ju en självklarhet, annars skulle kärlek inte vara kärlek.
Ett tips till alla som fått sina hjärtan ''krossade'': (ska försöka att inte låta för mycket som typ blondinbella) Det blir bättre, varje dag är fan inte samma. Ena dagen kommer du må piss och hata honom, andra kommer du sakna honom och bara ha honom nära, tredje dagen tänker du inte på det osv.
Men jag tror att det finns en andra chans för allt verkligen, och jag tror inte att man ska sluta hoppas på något. Det är det som håller oss levande - hopp
/- sara

du är tom och jag är tom

fan vad jag saknar det ibland, klart det är bättre. men fan vad jag saknar det.

försöker lite

våra liv består bara av massa epoker, allt som händer mellan är bara massa småskit. eller eller eller

älskling, det vi mest av allt vill ha är det vi inte kan ha.

Jag är så rädd, rädd för att bli beroende igen.
Orkar inte sakna mitt rum bara för att kunna göra det, saknar att vara fri från det.
Minns inte när jag senast hade en helt ren månad från det
Vill bara skära ut smärtan som jag alltid kunnat.

RSS 2.0