mars-april

Vi har börjat sälja biljetterna och det går jättebra, vissa har vart lite tröga med att köpa och kanske inte riktigt förstår att vi har pengarredovisningar för att allt ska gå runt.
Det känns i vissa tillfällen som att eleverna tar oss i studentgruppen för givet och tänker, att jaja det är våra vänner dom kan göra ett undantag för mig. Och det är just DET vi inte kan göra eftersom det ska vara rättvist för oss och de andra. Vi satt 4 gånger och sålde istället för 3 eftersom alla klagade på att våran deadline var dagen innan löningen (24/4) Så vi satt dagen efter lönen också. Så då fick vi sålt en rejäl masssa.
Vi har vart väldigt nogranna med att bokföra alla och hur mycket dom betalat och om daten är utomstående eller går på skolan. Allergier och önskenål. Tycker vi har anpassat oss väldigt bra och det känns som vi börjar bli klara med balen.
Det har vart svårt att få tag i balmagnus då han inte svarat på varken samtal eller sms, det var väldigt jobbigt, för en dag fick jag ett mail av han, angående nått helt annat inom balen. och han nämde inte ens att han missat mina samtal. Lite dåligt tycker jag. Men när han mailade mig bokade vi in ett möte i maj. för att redovisa pengarna.
/s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0