mars-april

Vi har börjat sälja biljetterna och det går jättebra, vissa har vart lite tröga med att köpa och kanske inte riktigt förstår att vi har pengarredovisningar för att allt ska gå runt.
Det känns i vissa tillfällen som att eleverna tar oss i studentgruppen för givet och tänker, att jaja det är våra vänner dom kan göra ett undantag för mig. Och det är just DET vi inte kan göra eftersom det ska vara rättvist för oss och de andra. Vi satt 4 gånger och sålde istället för 3 eftersom alla klagade på att våran deadline var dagen innan löningen (24/4) Så vi satt dagen efter lönen också. Så då fick vi sålt en rejäl masssa.
Vi har vart väldigt nogranna med att bokföra alla och hur mycket dom betalat och om daten är utomstående eller går på skolan. Allergier och önskenål. Tycker vi har anpassat oss väldigt bra och det känns som vi börjar bli klara med balen.
Det har vart svårt att få tag i balmagnus då han inte svarat på varken samtal eller sms, det var väldigt jobbigt, för en dag fick jag ett mail av han, angående nått helt annat inom balen. och han nämde inte ens att han missat mina samtal. Lite dåligt tycker jag. Men när han mailade mig bokade vi in ett möte i maj. för att redovisa pengarna.
/s

januari - februari

Vi har haft praktik i januari och stor del av feb + lov. Jag bodde i stockholm under min praktik så har inte haft så bra kontakt utöver telefon med studentgruppen, men har hålt mig uppdaterad. Sen så har allt vart väldigt lugnt den tiden ändå eftersom alla har vart på praktik.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. allt är lugnt och balanserat. Känns riktigt bra. Vi har haft ett bra sammarbete i studentgruppen.
Det är ju kajsa som har tagit på sig ledarrollen, och jag känner, att i alla grupparbeten så är det någon som tar på sig den rollen, för att få lite struktur på allt. Tycker det är bra, utöver att hon kan ta beslut och boka mötet utan att kolla med oss andra, och de får oss att se oengagerade ut. Vilken kan bli väldigt frustrerade ibland. Menmen, vi är med så gott som vi kan och med medvetna om. Jag är ju kontaktperson för balen så har ändå en rätt stor fot i beslut ändå. Eftersom det är mig balmagnus kontaktar samt skickar hem biljetterna till.
/ s

RSS 2.0