Jensen 30/11

Vi har haft lite problem med att få tag på Jensens studentkommite.

23/11 möte med eva

Idag hade vi möte med eva och det gick strålande, vi gick igenom allt som vi ha gjort och efter mötet gick vi till C-klassen för att ge dom lite mer info. Och tvåorna ska pynta vårat flak.

Magnus från valand 15/11

Magnus från valand ringde äntligen kajsa och vi premilinärbokade 29 maj för våran bal. Det kommer vara på en tisdag!

Vi ska även ha våran 100dagars fest på peacock med antagligen jensen gymnasium.

Möte med eva och jjm 15/11

Igår var vi på möte med JJM och preliminärbokade ett 80flak med XXL ljudsystem, men vi ska nog ändra om det till XL eftersom micke sa det. På möte med eva så pratade vi om vår APU.

Jag ska praktisera i stockholm och fotografera för en restaurang.

Möte med handledare 23/10

I torsdags hade vi möte med Eva, vi gick igenom allt vi gjort hittils och fick reda på att vi faktiskt kan ha anna öhman som handledare också. Vi tyckte det var jävligt dumt att vi fick reda på det nu för vi har ju haft problem problem med att fåt tag in eva.

13/10

Idag försökte vi få tag på eva igen men hon var inte där. Och jjm ringde och frågade om vi ville ha våran studentfest med en annan skola men vi tackade nej!

10/10

Vi hade möte med berså i fredags och gick igenom hur allt skulle gå till och vi träffade ägen och managern. Vi fick reda på att dom ska bygga om vilket var kul.

Vi visste nästan redan där att vi skulle spika berså. Alla i gruppen var överens och det var ju bra.
Vi har även haft svårt att få möten med Eva för hon har vart lite otillgänglig på senaste tiden.

Möte med jjm snacka med rektorn och möte om valand(balen)

Vi var på möte med JJM där bestämde vi att vi skulle boka Berså och allt ser bra ut, vi fick också reda på att dom skulle bygga om vilket låter kul. vi har besökt lokalen också.

Nu har även ABC var här så nu har vi beställt våra studentmössor. Vi försökte påminna alla som missar mössprovningen att göra det osv.

Vi var på valand och kollade för balen. Vi är bestämda om att vi ska ha valand men vet inte riktigt vilket datum.

På valand träffade magnus och han var jättetrevlig. Jag blev hans kontaktperson i studentgruppen.

21 september TIDSPLAN

Tidsplan
Prioritet nummer ett just nu är att boka studentfestlokal vilket vi tror oss kunna göra redan nu den 26/9 2011. Vi har kollat på många lokaler, men har tillsammans kommit fram till att Berså är det stället vi vill boka. Lokalen måste vara bokad absolut senast innan höstlovet.
Studentmössorna kommer att utprovas den 29/9 f.o.m. 08:30-14:30. Både Media och EC kommer att prova samma dag och samtliga utprovningar kommer att ske på Medieskolan. Vi har informerat alla om hur viktigt det är att alla är på sin utprovning, då man annars kommer att få beställa på internet utan att ha provat.
Vår kontakt Mikael på JJM har gett oss telefonnumret till Magnus, hans kollega på JJM, som har hand om bal. För att vi ska ha så bra framförhållning som möjligt kommer vi att ringa honom innan höstlovet för att boka första mötet med honom angående bal. Förhoppningsvis kommer vi att hinna träffas redan innan höstlovet för att prata lite, och för att boka in ett möte för ett besök på Valand precis efter höstlovet. Med Magnus ska vi även bestämma meny, fotograf, möjlig baltv om intresset finns osv. Vi måste boka Valand så snart som möjligt, absolut innan jul, för att få ett datum som passar oss. Vilket datum måste vi diskutera med Eva. Bordsplacering görs på vårterminen.
Bokning av flak kommer att göras direkt efter jul då alla ska hinna betala innan vi måste redovisa pengarna för flaket. Vi kommer antagligen att hyra in en DJ vi känner, då vi anser att vi kommer kunna påverka musiken mycket bättre då. Dessutom vill vi kunna lita på den DJ vi hyr in. Vi har några förslag på DJ, och kommer att undersöka detta mer i samband med bokning av flak. Vi har en idé om att varje klass ska få välja två låtar som garanterat kommer att spelas. Om detta kommer att genomföras vet vi inte än, utan detta kommer vi att fundera på.
I mars kommer studentmössorna att levereras och då kommer det finnas tid att skicka tillbaka om det blivit något fel.
I slutet av februari eller i början av mars kommer vi att börja sälja biljetter till bal, studentfest och flak. Vi kommer att informera alla om hur de kan köpa biljetter, vilka tider osv. genom att sätta upp affischer och liknande. Vi har även en grupp på facebook där vi lägger upp information av detta. Biljettförsäljningen kommer i första hand att äga rum vid ett bord vid bestämda tider, då det är enklare att pricka av och hålla koll på alla pengar där.
Redovisning av pengar kommer att ske någon gång på våren.
Vi tänker eventuellt anordna en hundradagarsfest om intresse finns. Detta är inte säkert än, utan vi kommer att gå ut i våra klasser och höra oss för om det låter intressant. I sådana fall kommer denna att börja planeras redan nu innan jul.

1, Boka lokal student 26/9
2, Prova studentmössor 29/9
3, ringa Magnus på JJM
4, Besöka valand
5, Boka ballokal (fotograf+ baltv?)
6, Boka flak (DJ. 2 låtar per klass?) Utan tak? Vad händer om regnar?
7, Ta emot mössor, skicka tillbaka eventuella fel. När kommer dem?
8, Sälja biljetter student+bal
9, Redovisa pengar för biljetter

13/9 Möte med jjm och snack med rektorn dagenefter.

Idag hade vi möte med jjm, vi började snacka om lokaler till studentfesten. Allt gick bra! Och vi skrev kontrakt. Pratade om studentdatumet som vi inte riktigt vet än! Matthias från EC var med för första gången.

Jag och felicia persson gick till rektorn för att kolla upp datumet, och dom hade spikat den 7 junde!

Allt ser bra och balanserat ut just nu! :)

Vi hade lite problem med våran studentgrupp som Kajsa startade på facebook. Alla började hacka på varann och måna konflikter kom upp vilket var jävligt onördigt. Men vi sa till alla på skarpen och nu är det lugnt.

RSS 2.0