Analanys so far

Ja, nu gårt allt bra, det har stått lite still men nu börjar det hända saker när vi fick in biljetterna åså. Vi väntar på lite samtal osv.

Felicia: Hon jobbar jättebra är på alla mötet och tar egna insiativ, vilket jag tycker är grymt. Jag och felicia sammarbetar alltid till 100% och resultat slutar i trebokstävligt betyg.

Kajsa: Hon tar på sig lite ledarrollen vilken ingen har sakt men som det blir i de flesta grupper, ibland är jag rädd att hon inte säger till vad hon gör utan styr och ställer efter egna behov. Men det kanske är bra. Alla grupper behöver en ledare enligt mig.

Filippa: Har inte vart på så många mötet faktiskt, hon verkar inte alls lika engagerad som vi andra är.

Biljetterna har kommit! och jjmMagnus har nu mailat mig biljetterna! Han bad oss i gruppen kolla på biljetten och se om vi gillade den vilket vi gör. Så nu har biljetten kommit.

Just nu går allt bra och vårt sammarbete mellan mig felicia och kajsa går bra, Filippa har tyvärr inte vart med på det senaste mötet med jjm som vi hade i tisdags där vi skrev kontrakt om flaket.

Vi har nu beställt ett 80 flak med L musik. Och vi måste få sålt alla biljetterna innan den 20 februari då vi satt våran deadline.

Jag arbetar väldigt bra just nu med projektarbetet och jag har kommit igång lite med med bloggen som jag förut vart lite seg men, men har nu satt in alla datum och vad vi gjort.

RSS 2.0